Van aanbouw

tot nieuwbouw

Wij voeren verschillende bouwprojecten uit. Van schilderwerk in een klein appartement tot grote renovaties in Amsterdam en omgeving.

Jarenlange ervaring

Passie voor het vak

Praktische aanpak

Afspraak is afspraak

Ramen, kozijnen en deuren

Houten deuren en raamkozijnen zijn onze specialisatie. Ze zijn niet alleen makkelijk te schilderen en geven goede isolatie, maar zorgen ook voor een elegante uitstraling van uw huis.  Bij ons kan je ook terecht voor moderne aluminium kozijnen.

Of het om deurkozijnen, houten tuindeuren, schuifdeuren of voordeuren gaat, wij maken voor u authentieke kozijnen uit mooie materialen.   

  mooiste badkamers

  Onze badkamerspecialisten zijn vakmensen met ervaring, die de uw ruimte innovatief en modern maken.  Van het aansluiten van sanitair en alle leidingen tot het leggen van vloerverwarming.  

  Wij maken voor u de badkamer die precies bij uw verwachtingen past. 

  totale renovaties

  Totale renovatie van een appartement of een woonhuis is ons dagelijkse werk.  Wij storten funderingen en plaatsen dakkapellen. Onze mensen fabriceren en leggen exclusieve parketvloeren in alle soorten en maten. 

  Wojmar Aannemer werkt altijd met binnenhuisarchitecten en bouwconstructeurs. 

   

  verbouwing

  Van stuckwerk tot tegelwerk. Wij werken met ervaren timmermannen, loodgieters, schilders en installateurs en gebruiken top materialen van onze vaste leveranciers.

  Speciaal voor onze klanten ontwerpen en maken we de gehele keukens op maat. 

  Vertel ons wat je wil verbouwen

  NEEM CONTACT

  ADRES

  Dorsersstraat 2
  2151 CH Nieuw Vennep

  Wojtek

  M: +31 6 432 720 11

  MArta

  M: +31 6 523 710 56